پروانه ساخت
پروانه ساخت یا جواز ساختمان پرونده رسمی از شهرداری است که به مالک یا پیمانکار اجازه می دهد تا پروژه ساخت و ساز یا بازسازی را طبق چهارچوبی مشخص شروع کرده و ادامه دهد. انجام هرگونه عملیات ساخت و ساز بدون صدور پروانه ساخت غیرقانونی بوده و توسط مراجع نظارت بر ساختمان متوقف خواهد شد. این استاندارها برای اطمینان از ایمنی صاحبان فعلی یا بعدی ساختمان در نظر گرفته شده است.
اصلی ترین هدف اخذ مجوز ساخت اطمینان از ساخت و سازی قانونی مطابق با مشخصات فنی و رعایت اصول شهرسازی مطابق با آیین نامه ها و ضوابط طرح جامع شهری است. بهره مندی از تسهیلات بانکی، بیمه شدن ساختمان و افراد مشغول کار در ساختمان، جلوگیری از بروز حوادث ساختمانی و استفاده از تجارب فنی و مهندسی در ساخت بنا از دیگر دلایل اخذ جواز ساختمان به شمار می آیند.
گردش کار چاپ دستور نقشه چیست؟ تشکیل پرونده: کارشناس تشکیل پرونده دفتر موظف است پس از اخذ مدارک ، تایید صحت مدارک و تطبیق آنها ، درخواست متقاضی را در سیستم ثبت نموده و رسید آن را که شامل شماره پرونده ، تاریخ ثبت ، نام مأمور بازدید و زمان بازدید می باشد ، تحویل متقاضی نماید
مراحل صدور جواز ساخت
شرکت دیبا سازان پویا آماده مشاوره رایگان جهت اخذ جواز ساختمانی و پروانه ساختمان در همه مناطق تهران می باشد
جهت مشاوره، نحوه اجرای پروژه و استعلام قیمت، لطفا با شماره 09126714639 و یا 02146020421 تماس حاصل فرمایید
ارائه برگ مهندسی ارائه برگ مجری ارائه نقشه ازبیلت ارائه برگ محاسبات ارائه برگ معماری ارائه برگ برق ارائه برگ مکانیک
علت اخذ پروانه ساختمان یا جواز ساختمان
اگر قصد آپارتمان سازی یا ساخت و ساز خانه کلنگی خود را دارید، دریافت جواز یا پروانه ساختمانی دراولین مرحله است
صدور پروانه ساختمان از اولین مراحل پروژه های ساختمانی است و شهرداری با صدور پروانه ساختمان ،اجازه ساخت و ساز را به مالک و سازنده می دهد.
پروانه ساختمان داری چه مشخصاتی و اطلاعاتی است؟
تعداد طبقات
نوع اسکلت ساختمان
مساحت زیر بنا
کروکی زمین
شماره پلاک ثبتی ملک
نام مهندسین ناظر
تاریخ صدور پروانه ساختمان
مشخصات متقاضی صدور پروانه ساختمان
مهلت شروع عملیات و اعتبار پروانه ساختمان
مدارک لازم برای اخذ پروانه ساختمان
برگه تسویه حساب عوارض نوسازی شهرداری
اصل و کپی سند مالکیت
مدارک هویتی و کارت شناسایی مالک
دستورالعمل صدور شناسنامه فنی ساختمان
ماده 2- شهرداری هر شهر و سایر مراجع قانونی صدور پروانه ساختمان، شناسنامه فنی ساختمان را برای هر واحد جداگانه صادر می کند و برای آنها علاوه بر شماره ثبت دبیرخانه و تاریخ صدور، شماره مسلسل اختصاص می دهد.
ماده 5- طراح معمار و عمران مکلفند در زمان طراحی، حسب مورد اطلاعات مربوط به جداول شناسنامه فنی ساختمان را در نقشه های مربوط درج کنند. واحدها، پارکینگها و انباری ها باید به طور یکسان در کلیه نقشه ها شماره گذاری شود.
ماده 6- مهندسان ناظر هماهنگ کننده مکلفند اطلاعات مندرج در شناسنامه فنی ساختمان را با پروانه ساختمان و نقشه های مصوبه ضمیمه آن تطبيق داده و آن را مهر و امضا نمایند.
ماده 8- صدور تأییدیه های مندرج در قانون پیش فروش ساختمان از جمله تأیید شناسنامه فنی ساختمان، جزوظایف نظارتی مهندسان ناظر بوده و مهندسان ناظر و شهرداری ها و سایر مراجع قانونی صدور پروانه ساختمان مجاز به اخذ هیچ گونه مبلغی تحت هر عنوان بایت هزینه صدور این تاییدهها و صدور شناسنامه فنی ساختمان نمی باشند.
برگه تعهد چیست؟
برگه تعهد تاسیسات دارای رتبه نظام مهندسی کشور است و با رعایت اصول فنی و قوانین مصوب و به صورت مهر شده نحویل دفاتر پیشخوان می شود و برگه تعهد سازه یا برگ سبز محاسب جهت تضمین تطابق کار با مقررات ملی توسط مهندس سازه به دفاتر خدمات ارسال می گردد. با شر.ع عملیات اجرای ساختمان یک یا چند ناظر بسته به مشخصات بنا از طرف سازمان نظام مهندسی معرفی شده و وظیفه نظارت بر اجرای صحیح کار را برعهده دارند. مهندسین ناظر مطابق با برگه تعهد نظارت کلیه قوانین و مقررات مسکن و شهرسازی را رعایت می کنند.
یکی از مهمترین برگه های تعهد برگه تعهد طراحی است که بسیار موثر در صدور مجوز و پروانه ساخت است. برگه تعهد در طراحی تضمینی بر ایمنی و قانونی بودن نقشه های ساحتمان است. پس از ارائه کلیه برگه سبزها باید مراحل دریافت گواهی پایان کار انجام شود.
برای دریافت پروانه ساخت یا جواز ساختمان باید به کجا مراجعه کنیم؟
برای تشکیل پرونده و درخواست جواز ساختمان (پروانه ساختمان) باید به شهرداری ها یا دفاتر خدمات الکترونیک شهری مراجعه کنید. توجه کنید که حتما می بایست مالک یا وکیل مالک با وکالت نامه برای صدور پروانه ساختمان اقدام کند.
پرداخت عوارض تراکم شهرداری
مدارک تکمیلی پیش نویس جواز ساخت
باید توجه داشته باشید که پروانه ساختمان تا 2 سال از تاریخ صدور اعتبار دارد که امکان تمدید برای 2 سال دیگر نیز وجود دارد.