چای بهار نارنج نیوشا
این محصول در حال حاضر موجود نیست
لطفا در همین صفحه محصولات مرتبط را چک نمائید و در صورت عدم وجود محصول آن را جستجو نمائید
چای بهار نارنج نیوشا
بسته بیست عددی چای بهارنارنج تحویل درب منزل توسط پست
بهارنارنج همان شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار بر شاخه های درخت می روید و در پاییز و زمستان به میوه ی نارنج تبدیل می شود. مصرف اصلی این شکوفه ها، به صورت گل خشک بوده و عمدتاً جهت مصارف درمانی به کار برده می شوند. - مهم ترین خاصیت دارویی گیاه بهارنارنج، تأثیر آن بر سیستم عصبی بدن است؛ در تمام کتاب ها از خواص خواب آوری، آرام بخشی و نشاط آوری آن یاد شده است. بهارنارنج در بهبود تپش نامنظم قلب، کاهش اضطراب و تحریکات عصبی و حتی جلوگیری از آبریزش بینی و سرماخوردگی مؤثر است. - بهارنارنج تقویت کننده دستگاه گوارش هم هست و علاوه بر آن، بهارنارنج تقویت کننده معده، اشتهاآور و ضدسرفه نیز هست. - برای حل مشکل کم خوابی یا بی خوابی، پیش از خواب مقداری چای بهارنارنج بنوشید. با خوردن این چای، خواب خوش و آرامی خواهید داشت. بهارنارنج اثراتی مشابه دیازپام در کاهش اضطراب و استرس بیماران، قبل از عمل جراحی دارد.
بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار بر درخت ظاهر و در پاییز به میوه نارنج تبدیل می شود.از آنجا که بهارنارنج بوی مطبوعی دارد، برای خوش طعم کردن مواد غذایی و در پخت مربا به کار می رود.
خواص درمانی بهارنارنج:
بیشترین تاثیر بهارنارنج بر سیستم عصبی است و در تمام کتاب ها از خواص خواب آوری و آرام بخشی آن یاد شده است.
بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در فصل بهار بر درخت ظاهر و در پاییز به میوه نارنج تبدیل می شود.
از آنجا که بهارنارنج بوی مطبوعی دارد، برای خوش طعم کردن مواد غذایی و در پخت مربا به کار می رود.
خواص درمانی چای بهار نارنج:
بیشترین تاثیر بهارنارنج بر سیستم عصبی است و در تمام کتاب ها از خواص خواب آوری و آرام بخشی آن یاد شده است.
بهارنارنج تقویت کننده قلب و دستگاه گوارش هم هست. بهارنارنج در درمان سردردهای عصبی بویژه سردردهایی با منشأ میگرنی، تاثیر فراوانی دارد.
همچنین در درمان درد های عادت ماهانه زنان، تپش نامنظم قلب، تشویش، اضطراب، تحریکات عصبی و حتی جلوگیری از آبریزش بینی و زکام موثر است.
مخلوط بهارنارنج با آب کرفس برای دفع سنگ کلیه و مثانه بسیار مفید است و آشامیدن آن در صبح ناشتا برای قطع اسهال توصیه می شود.
کسانی که اشتهای خوبی برای خوردن غذا ندارند، می توانند از عرق بهارنارنج به عنوان اشتهاآور استفاده کنند. بعضی نیز معتقدند بهارنارنج افزون بر درمان ضعف اعصاب، در رفع سکسکه و درمان آن نیز موثر است.
در تحقیقات جدید بهارنارنج اثراتی مشابه دیازپام در کاهش اضطراب بیماران قبل از عمل جراحی نشان داده است.
روش استفاده از چای
بهارنارنج را باید صبح زود وقتی که به حالت غنچه نشکفته است، از درخت جدا کرده و بلافاصله در محلی تاریک خشک کرد تا تغییر رنگ پیدا نکند.
همچنین برای تهیه چای بهارنارنج 20 گرم گل بهارنارنج را در چهار لیوان آب جوش به مدت 15 دقیقه دم می کنند. سپس آن را صاف کرده و همراه عسل (به ازای هر استکان یک قاشق عسل) یا شکر سرخ میل می کنند. از بهارنارنج که طبیعتی گرم و خشک دارد، برای معطر کردن چای معمولی نیز استفاده می شود.
همچنین از عرق بهارنارنج که از تقطیر بهارنارنج به وسیله بخار آب تهیه می شود در کنار کاربردهای درمانی، در تهیه شربت نیز استفاده می شود، اما باید به خاطر داشت که عرق بهارنارنج را به علت فساد سریع نباید به مدت طولانی نگه داشته شود.
عوارض جانبی
اگرچه در کتب قدیمی آمده است بوییدن شکوفه نارنج، تقویت کننده اعصاب و از بین برنده زکام است، اما بعضی معتقدند بوییدن زیاد بهارنارنج باعث بی خوابی می شود.
چای بهار نارنج نیوشا
چای بهار نارنج نیوشا
نظرات و پاسخ ها
محصولات مرتبط
مناسب بانوان مناسب استفاده ي روزانه فاقد پارابن و الکل با رايحه ي وانيل و شکوفه هاي سفيد بدون ايجاد لک روي لباس و چسبندگي به پوست
جلوگيري از بوي نامطبوع تعريق مناسب بانوان فاقد نمک آلومينيوم، پارابن و سيليکون داراي رايحه اغوا کننده برند کشور
مشاهده کامل گروه سایر لوازمات
خدمات فارسی میتینگ
طراحی سایت
رپورتاژ آگهی
خدمات شبکه
نیازمندی های فارسی میتینگ
کپی رایت@2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه فارسی میتینگ میباشدفارسی میتینگ