آموزش ساخت کابینت ام دی اف
این محصول در حال حاضر موجود نیست
لطفا در همین صفحه محصولات مرتبط را چک نمائید و در صورت عدم وجود محصول آن را جستجو نمائید
آموزش ساخت کابینت ام دی اف
آموزش ساخت انواع کابینت MDF و چوبی با بیش از ۳۵۰ قطعه فیلم آموزشی به همراه ۶۴ قسمت فیلم آموزشی کار با تخته سه لا یا Plywood به زبان انگلیسی کاملا گویا و روان
لازم به ذکر است با دیدن این مجموع حتی با بدون اشنایی با زبان انگلیسی از مهارتها و تکنیک های لازم برخوردار خواهید شد
کابینت چوبی، فلزی، ام دی اف یا آلومینیومی؟ شما کدام را می پسندید؟ احتمالا شما هم از بین این کابینت ها نوع ام دی اف را که چندسالی است زینت بخش آشپزخانه ها شده انتخاب می کنید چون روکش های زیبا و خیره کننده این نوع کابینت ها جلوه ای زیبا به آشپزخانه می دهد.
ساخت کابینت آشپزخانه شامل دو مرحله می شود، مرحله اول ساخت کابینت و مرحله دوم شامل نصب کابینت در آشپزخانه می باشد...
مرحله ساخت کابینت ام دی اف:
این مرحله شامل قسمت های 1- طرح اولیه (پیش طرح) 2- اندازه برداری برای اجرای طراحی و ساخت دقیق 3- طراحی 4- انتخاب نوع مصالح مصرفی 5- محاسبه اندازه های برش کاری 6- اجرای برش کاری 7- عملیات لبه چسبانی 8- شیار زدن 9- سوراخ زنی 10- مونتاژ کاری و در آخر حمل و نقل کابینت است.
1- پیش طرح:
پیش طرح به منظور ایجاد منظره ای از طرح نهایی در ذهن خریدار می باشد، به نحوی که بتوان توضیحاتی را از روی آن برای خریدار بیان نمود و سلیقه و خواست او را در طراحی اصلی پیاده نمود.
2- اندازه برداری برای اجرای طراحی و ساخت دقیق:
در این مرحله به محیط اجرای طرح یاهمان آشپزخانه رفته و محل هایی که کابینت باید برای آن ساخته شود معین می گردد، در این قسمت باید به نکاتی توجه شود که مواردی از آن را توضیح می دهیم: 1- برای تعیین محل اجاق گاز باید ابتدا نوع آن مشخص شود که صفحه ای یا معمولی است. اگر صفحه ای باشد با توجه به اندازه آن، آن را بر روی صفحه کار نصب می نمایم برای و محیط زیر صفحه کار کابینت می سازیم. اگر نوع اجاق گازمعمولی بود محل نصب آن را در طرح به اندازه m 90 خالی گذاریم، در مشخص نمودن محل نصب اجاق گاز باید به مواردی چون انشعاب لوله گاز، برق و دودکش هود در آشپزخانه توجه نمود.
2- باتوجه به نوع هود محل آن را در طرح مشخص می کنیم و مشخص می شود که به کابینت نیاز دارد یا ندارد. محیط لازم برای نصب هود از 60 cm تا 90cm متغییر است.
3- محل نصب لباس شویی در طرح مشخص می گردد و محل آن به اندازه 60cm خالی گذاشته می شود.
4- برای ظرف شویی همانند لباس شوی عمل می کنیم.
5- برای یخچال پس از معین شدن محل آن در طرح باید به مقدار 95cm * 180cm از محیط به آن اختصاص داد.
6- تعیین محل سینک در طرح با توجه به انشعاب لوله آب و اندازه آن که از 60cm تا 120cm متغیر است صورت میگ یرد.
7- تعیین محل های باقیمانده برای طراحی مثل دوسری کشو در کجای آشپزخانه قرار دهیم.
3- طراحی:
در طراحی با توجه اندازه های بدست آمده در مرحله قبل می توان طرح را به صورت دستی یا به کمک رایانه تهیه کرد. طرح دستی اجرای طرح مهندسی بر روی کاغذ ترسیم است.
و طرح کامپیوتری به کمک نرم افزارهای طراحی مانند 3Dma Catia و … صورت می گیرد.
در طراحی آشپزخانه باید مواردی همچون طرح کابینت، رنگ آشپزخانه نور پرده، میز صندلی، گل و گیاه و… را در نظر داشت.
در طراحی باید نوع سیستم آشپزخانه مشخص گردد آشپزخانه را می توان راهرویی، L شکل، U شکل و یا V شکل طراحی نمود.
چیدمان کابینت باید به گونه ای باشد که اولاً تشکیل و مستحکم باشد ثانیاً تمام وسایلی که در یک زمان خاص مورد احتیاج است در کوتاهترین زمان ممکن قابل دسترس باشد. به این نکته مثلث دستیابی آشپزخانه می گویند، اضلاع این مثلث عبارتند از: یخچال، سینک و اجاق گاز می باشد که به ترتیب هر کدام محل دپوی مواد اولیه آشپزخانه محل آماده سازی و پردازش مواد و بالاخره عملیات پخت و پز مواد است.
از آنجا که بیشترین وقت آشپز حول این سه مرحله گرفته می شود، نزدیکی آن به یکدیگر موجب سهولت در کار خواهد شد.
آخرین مرحله در طراحی تکمیل ساختمان آشپزخانه که در حقیقت وارث تمامی محاسن ومعایب مهندسان معماران و استادکاران است می باشد. از این سو می بایست با تمامی مسائل و معایب احتمالی کار ساختمان که به جای گذاشته شده است کنار آیید و از سوی دیگر تمامی تلاش را به این نکته معطوف کند که زیباترین طرح ممکن را برای فضای آشپزخانه فراهم آورد تا تمام آنچه را که وظیفه اصلی کابینت است به جا آورده شد.
4- انتخاب نوع مصالح مصرفی:
برای ساخت بدنه های کابینت از پانلهای لایه ای، تخته خرده چوب و MDF با روکش های طبیعی و مصنوعی ماندن سترون ملامینه، فرمیکا، تخته خرده چوب و… استفاده می شود و برای صفحات رویه کابینت نیز که مستقیماً در معرض نفوذ آب، سائیدگی حرارت و دیگر عوامل فرسایشی قرار دارد از پانل هایی با ضخامت 40mm تا 36mm با روکش هایی از جنس فرمیکا MPL و دیگر روکش های مقاوم در برابر فرسایش استفاده می کند.
دیگر مواد مورد استفاده که در ساخت کابینت می توان نام برد شامل نوار PVC لولای گازور انواع پکیچ (4cm, 1/5cm,1cm) چسب، دستگیر، ریل کشو، سبداً بچکان و … نام برد.
5- محاسبه اندازه برش کاری:
در این مرحله باید ابتدا اندازه برش هایی با ضخامت مشترک را مشخص نود مانند بدنه های کابینت زمینی یا دیواری در محاسبه اندازه برش باید به مسائل زیر توجه نمود.
طی سالیان گذشته در مورد کابینت های زمینی عمق یونیت معادل 45cm و عرض صفحات رویه کابینت های زمینی 50cm بود ولی از اوایل دهه 80 که برای اولین بار در ایران تولید شد استفاده از صفحات لبگرد با عرض 60cm و عمق 56cm و ارتفاع 72cm افزایش یافت این ابعاد برای یونت زمینی ابعاد استاندارد شده اند. عمق 56cm با احتساب ضخامت درب می باشد یعنی عمق کابینت بدون درب 54/5cm ساخته می شود. یونیت های دیواری به عمق 30cm تا 35cm و ارتفاع cm70 تا cm90 است که با توجه به ابعاد آشپزخانه انتخاب می شوند.
بایدتوجه داشت که طول کابینت های سینک cm90 تا cm120 کابینت گاز صفحه ای cm90 کابینت مینی سوپر cm30 عرض و ارتفاع cm185.
6- اجرای برش کاری:
در ابتدای امر باید توجه کرد که برش درب ها نمای اپن و طبقه های داخلی کابینت بعد از نصب کابینت ها در آشپزخانه صورت می گیرد.
به طور کل برش کاری در دو مرحله صورت می گیرد مرحله اول به اصطلاح خرد کردن ورقه است و مرحله دیگر اندازه بری تخته ها می باشد.
در اندازه بری تخته ها باید مواردی مانند ضخامت PVC عیب هایی همچون تابیدگی ورق و خش خوردگی سطوح مورد توجه قرار گیرند.
در برش کاری برش قطعات فیبر پشت بند، بدنه، پاسنگ، بلنت و تاج، صورت می گیرد.
7- لبه چسبانی:
این مرحله به منظور زیبایی کار و محافظت از لبه های کار در برابر ضربه و نفوذ آب و رطوبت می باشد.
لبه چسبانی را می توان با نوارهای از جنس چوب یا PvC انجام داد. ضخامت این نوارها از mm 1/0 تا mm 2 می باشد. نوارهایی با ضخامت mm 1/0 را در تخته هایی مانند طبقات داخل کابینت استفاده می شود و نوارهایی با ضخامت بیشتر برای دیگر قسمت ها مخصوصاً درب کابینت به کار می رود.
لبه چسبانی را می توان به دو صورت دستی و ماشینی انجام داد که مسلماً استفاده از روش ماشینی دقت کار سرعت و زیبایی کار را افزایش می دهد.
بعد از اتمام لبه چسبانی، امکان بیرون زدگی مقدار کمی چسب از کنار لبه ها وجود دارد که باید به تمیزکاری آن بپردازیم، البته دستگاه های مدرن امروزی این عمل را به صورت اتوماتیک وار انجام می دهند.
8- شیار زدن قطعات:
شیار زدن مختص بدنه های کابینت زمینی و دیواری می باشد.
شیار را به منظور قرار گرفتن فیبر پشت بند کار ایجاد می کنند.
باید دقت کرد فاصله شیار باید از پشتی بدنه mm 17 فاصله داشته باشد. این فاصله برای ایجاد فضا برای نصب چوب های اتصال در پشت کابینت می باشد.
9- سوراخ زنی:
در این مرحله اقدام به خطای کشی و مشخص نمودن سوراخ های اتصال بدنه سوراخ های ریل کشو و سوراخ های زیر طبقه ها می کنیم.
پس از انجام سوراخ کاری، سوراخ های اتصال را در طرف بیرونی بدنه خزینه می کنیم.
باید دقت نمود تا سوراخ های ایجاد شده با فاصله cm5 از لبه کار و در مرکز ضخامت تخته اتصالی ایجاد گردند از دیگر عواملی که باید در سوراخ کاری رعایت نمود این است که سوراخهای ایجاد شده حتما عمود بر سطح تخته باشد. سوراخ کاری باعث سرعت بخشیدن به مونتاژ کاری افزایش دقت و زیبایی کارمی شود.
10- مونتاژ کاری:
در آخر پس از آماده شدن کلیه قطعات اقدام به متصل کردن آنها به یکدیگر می کنیم.
در هنگام منتاژکاری قبل از این که پشت بندکار بر روی فیبر فیکس و محکم شود باید دویدگی کار را بگیریم تا در هنگام نصب آنها بر روی دیوار و نصب درب های آنها دچار مشکل نشویم.
مراحلی که در بالا توضیح داده شد هر کدام نیاز مهارت و تجربه کاری دارند و اینگونه نیست که به سادگی توسط افراد غیر متخصص صورت پذیرد.
ب) مرحله نصب کابینت:
این مرحله را می توان به قسمت های زیر تقسیم نمود:
1- علامت گذاری بر روی دیوار 2- نصب اتصالات بر روی دیوار 3- نصب کابینت 4- اندازه گیری درب ها نمای اپن و طبقات کابینت ها 5- برش کاری و لبه چسبانی 6- لوله گذاری درب ها 7- نصب درب دست گیره نمای اپن و طبقات کابینت ها
1- علامت گذاری روی دیوار:
این مرحله از مهمترین مراحل نصب کابینت می باشد.
زیرا در خط کشی بر روی دیوار باید نکاتی همچون تراز بودن خط ترسیمی، رعایت شود بی دقتی در ترسیم این خطوط باعث ایجاد معایبی در کلیه مراحل نصب می شود.
2- نصب اتصالات بر روی دیوار:
برای نصب کابینت دیواری بر روی دیوار نیاز به اتصالات محکمی است. در سالهای اخیر اتصالات گوناگونی ابداع شده اما متداولترین اتصال برای نصب کابینت های دیواری اتصال 45 می باشد که می توان با چوب یا فلز انجام داد. در اتصال با چوب چوبی با مقطع مستطیلی 80*16 میلی مترو طول دلخواه انتخاب کرده و با برشی 45 در وسط مقطع در جهت طولی تخته آن را دو نیم می کنیم که یکی از آنها بر روی خط های اندازه گذاری شده بر روی دیوار نصب می شود و دیگری بر روی کابینت قرار می گیرد.
بااین اتصال کابینت به سرعت و با دقت نصب می شود و قادر به تحمل بار زیادی است.
3- نصب کابینت MDF:
پس از نصب اتصالات بر روی مکان های مشخص ابتدا کابینت های زمینی را نصب می کنیم.
پس از نصب کابینت های زمینی آنها را با یکدیگر توسط پیچ، فیکس کرده و پس از فیکس کردن آنها به یکدیگر به کمک پایه های کابینت آنها را به صورت تراز تنظیم می کنیم. پس نصب را بیت های زمینی، کابینت های دیواری را بر روی دیوار قرار داده و با یکدیگر فیکس می کنیم.
پس از نصب کابینت ها نوبت به نصب تاج زیر مهتابی و پاخور (پاسنگ) می رسد.
و در ادامه صفحه رویی کابینت زمینی را نصب می کنیم در نصب صفحه کابینت زمینی باید با توجه به نوع سینک و گاز محل نصب آن ها بر روی صفحه را آماده کرد و پس از نصب صفحه اقدام به نصب سینک و گاز کنیم.
4- اندازه گیری درب ها نمای اپن و طبقات کابینت:
پس از نصب کابینت ها در محل خود نوبت به اندازه گیری درب های کابینت ها نمای اپن و طبقات آنها می رسد.
در اندازه گیری طبقات باید اندازه طبقات را 1 تا 2 سانتیمتر کوچکتر از اندازه واقعی عمق کابینت در نظر گرفت.
در اندازه گیری درب ها باید به مقدار 4 تا 5 میلی متر اندازه ها کوچکتر از عرض واقعی درب باشد این عمل به منظور عمل ریگلاژکاری انجام می شود. به طور مثال اگر اندازه پشت عرض کابینت cm 50 باشد عرض درب ما cm 5/49 محاسبه می شود. برای اندازه گیری ارتفاع درب ها مانند اندازه گیری عرض درب عمل می کنیم با این تفاوت که ارتفاع درب های کابینت های دیواری و همین طور زمینی باید ثابت باشد.
درب ها و نمای اپن ساده پروفیلی و تمام چوب و یا مخلوطی از یکدیگر ساخت.
5- برش کاری و لبه چسبانی:
پس از اندازه گیری درب ها نمای اپن و طبقات کابینتها اقدام به برش کاری ابعاد مورد نظر می کنیم و پس از اتمام برش کاری آنها را با PVC لبه چسبانی می کنیم در لبه چسبانی درب ها و نمای اپن از نوارهای PVC با ضخامت 1 تا 2 میلی متر استفاده می شود و برای لبه چسبانی طبقات می توان از نوارهایی با ضخامت 1/0 میلی متر استفاده کرد. پس از لبه چسبانی قطعات اقدام به تمیز کردن لبه ها می کنیم.
6- نصب لولا بر روی درب کابینت:
پس از آماده شدن درب ها به کمک دریل با مته گازور محل نصب لولای گازور را بر روی درب ایجاد می کنیم و پس از اتمام این مرحله اقدام به نصب لولا می کنیم، محل ایجاد لولا گازور باید از لبه درب تا مرکز مته گازور حدود mm 22 فاصله داشته باشد. هنگام نصب لولا باید دقت کرد لولا کاملاً موازی با لبه درب باشد تا در هنگام نصب درب بر روی کابینت دچار شکل نشویم در اینمرحله قبل از اقدام به نصب لولا باید روی سطح درب مشخص شود این عمل به دلیل جلوگیری از نمایان شدن عیب های مانند تابیدگی یا خش های شدید بر روی سطح درب می باشد.
7- نصب درب، دستگیره، نمای اپن و طبقات کابینت ها:
پس از آماده شدن درب ها، طبقات و نمای اپن اقدام به نصب و جاگذاری آنها می کنیم پس از نصب دربها اقدام به تنظیم کلیه درب با فاصله یکنواخت و منتظم نسبت به یکدیگر می نمایم که اصطلاحاً به این عمل ریگلاژکاری می گویند و در آخرین مرحله کار اقدام به تمیز کردن آشپزخانه می کنیم.
ساخت کابینت همانند دیگر اشیا نیازمند به ابزار آلات و ماشین آلات خواص خود می باشد که می توان به ماشین اره خط زن دستگاه PVC دستگاه اتصال بیسکوئیتی یا دوچلچله، اره قطع کن یا فارسی بر اره نئوپان بر، چکش بادی دریل برقی و شارژی، و حتی دستگاه های پیشرفته تر مانند CNC اشاره کرد.
.....
توضیح اینکه این محصول بصورت دی وی دی میباشد. تعداد دی وی دی ها دو عدد بصورت لیبل دار و با کیفیت عالی است.
آموزش ساخت کابینت ام دی اف
آموزش ساخت کابینت ام دی اف
نظرات و پاسخ ها
ketabete amoozeshe tasviri amoozeshe kanibet sazi. morede ehtiyaje man hast dar saiit neveshtevshode ke mojood nemibashad az shoma khastar peygiriye in mozoo mibasham.ka baraye man agar maghdior hast peyda konid ta man betavanam in ketab va in filmhaye amoozeshiroo kharidari konam..mersi az lotfetoon
محصولات مرتبط
کیج کاربردی پلان نقشه دیتایل طراحی و...ساختمان - معماری این مجموعه شامل موارد زیر است: - مجموعه ای از دیتایل های عمومی ساختمان - مجموعه ای از د
آموزش ساخت انواع کابینت MDF و چوبی با بیش از ۳۵۰ قطعه فیلم آموزشی به همراه ۶۴ قسمت فیلم آموزشی کار با تخته سه لا یا Plywood به زبان انگلیسی کاملا گوی
این مجموعه بسیار عالی شامل 20 قسمت تقریبا 30 دقیقه ای است که در آن استاد سمندریان به آموزش آبرنگ برای مخاطبین خود می پردازد . سمندریان در نقاشی
کاملترین بسته های آموزشی پرورش بوقلمون ابتدا بسته را درب منزل تحویل گرفته سپس وجه آن را بپردازید با استفاده از این بسته شما دیگر نیازی به داشتن تجر
شما کنکور های عزیر ایا میدانید ضریب زبان در کنکور چقدر مهم است از طرفی چه تاثیر شگرفی در قبولی شما در کنکور ارشد دارد مهمتر اینکه به
مشاهده کامل گروه مجموعه های آموزشی
خدمات فارسی میتینگ
طراحی سایت
رپورتاژ آگهی
خدمات شبکه
نیازمندی های فارسی میتینگ
کپی رایت@2024 تمام حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به گروه فارسی میتینگ میباشدفارسی میتینگ